Bryllup i Århus: En fest, vi sent vil glemme

Der var budt op til dans i sidste uge, da brylluppet skulle stå i Århus. Min søster skulle endelig have sin mand efter næsten ti år som kærester og en titel som kone i et – i mine øjne – “gammelt” ægteskab. Det var således en manifestation af det, vi allesammen vidste og havde “vænnet” os til i løbet af et årti – kærligheden mellem de to smukke, nu ikke så unge længere, mennesker. Det var en fantastisk fest med alt, hvad hjertet måtte begære. 

Livets fest og en fejring af kærlighed

Jeg er på ingen måder den store romantiker, men jeg må indrømme, at jeg kneb en lille tåre eller to, da min søster trådte op af kirkegulvet. Hun var så smuk. Det var dog ikke kun i kirken, at alt spillede og var en perfekt fejring af parrets kærlighed til hinanden. Omgivelserne i form af Turbinehallen i Århus var enestående og understregede på alle måder, at det her altså var to mennesker, som er partnere i kærligheden og i livet. 

Til sådan en fest er der ikke sparet på noget som helst. Maden var overdådig og smagte som noget fra en anden verden, ja, man bliver jo nærmest religiøs efter sådan en gejstlig oplevelse. Underholdning var desuden lige i øjet, og det bød helt konkret på en tryllekunstner, der virkelig fangede os alle og imponerede med det ene trick efter andet. Jeg er stadig helt paf den dag i dag. 

Hvis du nogensinde selv skal sige “ja” og afholde et bryllup i Århus, kan jeg på alle måder anbefale Turbinehallen, som ikke bare leverede lokaler, men så meget mere. Det var en uundværlig del af den dag, hvor min søster omsider fik sin mand og startede sit nye liv som ægtefolk. Og så gør det jo heller ikke noget, at lokalerne ligger i centrum af Århus, så der ikke er langt til bylivet og efterfesten.