Bukser med høj talje – ja tak!

Jeg har aldrig forstået, hvorfor denne type bukser er forsvundet fra modebilledet. Selvfølgelig skifter moden, og selvfølgelig vil jeg ligesom alle andre gerne gå i noget, der er moderne, men faconen på et par bukser betyder rigtig meget. I hvert fald i forhold til hvilken figur man har, og min figur er helt sikkert til den høje talje.

Bukser der klæder mig

Jeg har derfor længe gået rigtig meget i kjoler og nederdele, hvor jeg har kunnet finde noget, der passer til mig, men det er lidt koldt om vinteren, og jeg vil gerne have bukser til at variere det med både til hverdag og fest. Jeg har heller ikke tålmodighed til at vente på, at modebilledet igen skifter, for det gør det næppe lige med det samme, bare fordi jeg gerne vil have noget helt særligt.

Men hos https://mlmodel.dk/damer/damebukser-og-jeans findes den slags bukser, jeg kan lide. De har alt fra de elegante, sorte damebukser med lange ben, der ser helt perfekte ud til høje hæle og giver det elegante udtryk, og til jeans der sidder perfekt til og sikrer det mere afslappede udseende i hverdagen.

Jeg var solgt fra første øjekast

Jeg var ikke i tvivl om, at jeg kunne finde alle slags bukser til mig selv lige her. Jeg læste størrelsesguiden, for det er altid en god idé, og det var nemt for mig at vurdere, hvilken størrelse jeg skulle have. Derfor bestilte jeg både et par elegante, sorte bukser og et par jeans med det samme.

Det var en drøm igen at komme i et par gode bukser, der sad godt. De er som skabt til mig, og bare det at have dem har gjort en forskel for mig. Jeg skal derfor ind at bestille flere. Det er rart igen at kunne fylde en hylde i skabet med pæne og lækre bukser.