De rigtige gaver

Jeg har, siden mine børn var gamle nok til det, fået en grundig undervisning i det univers, som hedder Pokemon, og da de sidste år kastede sig over Pokemon Go, så tog det, som jeg kalder pokemonhysteriet, til og nåede nye højder. Der kom om muligt endnu større fokus på det univers og gaveønskerne kom til at dreje sig næsten udelukkende om Pokemon og deres mange fiktive dyr og alle de mange aspekter af legetøj, som de sendte på markedet samtidig med, at de næsten erobrede verden.

Pokemon på nettet

Jeg har dog haft kvaler med at finde det, som børnene ønskede sig til både jul og fødselsdage, og det har været nogle lange kampe for at finde det, som står på ønskelisterne.

Men i år er det heldigvis anderledes, for denne gang har jeg fundet https://farmorsoutlet.dk/maerker/legetoj-fra-pokemon, og til mit store held, så har de et enormt udvalg af pokemonlegetøj på deres hylder. Der er alt fra bamser til de figurer, som børnene fanger med de specielle bolde, som de har til netop det formål.

Jeg skrev til kundeservice og forhørte mig om deres bytteregler, og til min store overraskelse, fik jeg hurtigt svar tilbage, hvilket jeg ikke har være vant til.

Alle deres ønsker på ét sted

Jeg var dog ikke længere i tvivl og placerede en ordre på nogle af de pokemonønsker, som der er på ungernes ønskelister. Til min store overraskelse, så var der på grund af de noget lavere priser hos farmorsoutlet.dk råd til en gave mere, så den kom selvfølgelig med i ordren, og så skulle vi bare vente på, at det hele kom frem, og krydse fingre for, at det ville nå os før jul.

Der var dog ingen grund til at være nervøs, for der gik kun nogle få arbejdsdage, og så var gaverne i hus. Virkelig en dejlig oplevelse, at det kan gå så stærkt, og vi har for en gangs skyld kunnet være på forkant med gaveræset takket være de venlige mennesker hos farmorsoutlet.dk.