Den grønne te er den mest forfriskende

For mig er det den grønne te, der er favoritten. Den er mere frisk, end den sorte er, men den sidste er bestemt også en, jeg nyder. Det er de små detaljer i hverdagen, vi alle skal huske os selv på, og det er så noget, jeg gør med en kop te. Det er det, jeg drikker om morgenen, men også i løbet af dagen. Men da jeg ikke var så begejstret for den te, der er på mit arbejde, så måtte jeg have mit eget med.

Den bedste kvalitet til ude og hjemme finder jeg online

Jeg bliver aldrig den type, der vil begynde at drikke den slags te, du kan købe i teposer i et supermarked. Te er for mig det at brygge det og bruge et tefilter. Jeg kan bedst lide filter, for der er det begrænset, hvor mange småstykker, der har lagt sig i bunden af kanden eller koppen.

Teen skal samtidig være i en god kvalitet, for ellers er den som nævnt ikke rigtig værd at drikke. Den type af te, jeg foretrækker, køber jeg derfor på nettet. Der får jeg den rette kvalitet hver eneste gang, og jeg kan være sikker på, at smagen på min favorit indenfor grøn te er, som den skal være.

Kig ind og se det store udvalg

Først og fremmest vil du blive overrasket over, at det ikke er dyrere, end det er. Allerede der er der fordele at hente. Men samtidig kan du læse om de forskellige typer af te og de forskellige smagsvarianter, og det gør det både lettere og sværere at vælge.

Lettere, fordi vi alle har vores favoritter, og sværere, fordi der er så mange lækre muligheder at vælge imellem. Jeg vælger efter humør, for det er for mig den sjoveste måde at vælge en te på.