Det kræver det rigtige fodtøj

Knægten er begyndt til fodbold, og jeg er som en engageret mor selvfølgelig med på sidelinjen. Men jeg fandt ud af, at det kræver det rigtige fodtøj, for ellers bliver dine tæer aldrig rigtig varme igen, når du har brugt et par timer på en iskold kunststofbane en januaraften.

Jeg er dog heldig for min mand fandt for et par år siden en hjemmeside, hvor vi siden har handlet al vores fodtøj. Det er også der, jeg bestilte mine nye vinterstøvler, og som det altid er med den webshop, så havde de lige de støvler, jeg stod og skulle bruge. Et par solide støvler fra tamaris sko med en god, tyk gummisål, som ville isolere mod den bidende kulde, som ramte mig hårdt.

De bestod prøven

jeg gruede lidt for det store stævne, som vi skulle til om 10 dage. En hel weekend ude på banerne i minus 3 grader var ikke lige det, jeg længtes efter, men de leverer altid hurtigt, og det gjorde de heldigvis også denne gang, for jeg havde mine nye støvler hjemme, så jeg kunne nå at gå dem lidt til, inden jeg skulle bruge dem til fodboldstævnet den weekend.

Prisen var som altid rigtig god, og når man handler mærker hos dem, så er kvaliteten altid i orden, og det er et af min families favoritmærker. Så denne gang fik vi igen kvalitet til en rigtig god pris.

Mine nye støvler virkede perfekt, mine tæer holdt varmen et langt stykke hen af vejen, og ganske som deres kundeservice lovede mig, så var støvlerne også vandtætte og kunne holde til det meste. Faktisk imponerende at de kan holde så god en service, uden at det kommer til at koste ekstra, for det gør det ikke. De går ikke ned på hverken kvaliteten, service eller levering, men det er også derfor, vi igen og igen handler vores fodtøj hos dem.