Frisk frugt på arbejdspladsen

Har du sommetider tænkt over, hvordan du kan glæde dine ansatte i hverdagen? Der findes rigtig mange gode måder at gøre medarbejderne mere tilfredse på, og det kan fx være: 

– Samtaler. Her kan de ansatte komme ud med nogle ting eller komme med forslag, hvis de har behov for dette. Det er vigtigt at lytte til medarbejderne, så de føler, de bliver hørt.

– Ture. Sørg for, at der kommer nogle afbræk i hverdagen. Det skal selvfølgelig ikke gå for meget ud over effektiviteten, men det er en god idé, at der kommer noget at se frem til.

– Sociale arrangementer udenfor arbejdstiden. Sørg for, at de ansatte får nogle tilbud, som er frivillige. Her kan de mødes og lave noget, som ikke er arbejdsrelateret. 

Derudover er der mulighed for at gøre hverdagen lidt sjovere. Det kan eksempelvis være med en særligt god kaffemaskine eller med en frugtordning. Sidstnævnte er blevet en rigtig populær løsning på mange arbejdspladser, fordi det kan gøre en stor forskel for små penge. Der er ingen tvivl om, at det også kan ændre noget for energiniveauet på arbejdspladsen. 

Frugt er fyldt med energi og vitaminer, og hvis de ansatte ikke har så stort et fokus på deres kost, så kan det være en supersmart måde at give dem lidt ekstra energi. Et par stykker frugt om eftermiddagen kan sagtens betyde, at der arbejdes godt i lidt længere tid, og på den måde vil frugtordningen hurtigt blive tjent ind igen. 

Det kan selvfølgelig også bare give noget til arbejdsmoralen, hvis medarbejderne er glade. Er frugtordningen populær, kan det betyde, at de ansatte får en øget lyst til at arbejde godt og med kvalitet, og det er selvfølgelig noget, som kommer arbejdspladsen til gode. 

En frugtordning er simpel, og når den først kører, er det virkelig en god investering for arbejdspladsen. Det giver samtidig medarbejderne noget at være fælles om, og de fleste kan godt lide et stykke frisk frugt, når det kommer til stykket. Her kan man selv vælge, hvor meget frugt og hvilken type man vil have, og det er nemt at skifte ud, hvis man trænger til variation. Frugten leveres til virksomheden, som så selv bestemmer, hvor meget frugt der skal spises de enkelte dage. Der bliver selvfølgelig leveret frugt ofte, så der aldrig skal spises kedelig frugt. 

Vil du gerne finde en god frugtordning til din arbejdsplads? Så gå ind på http://frugtordning-nu.dk for at læse mere.