Heldigvis kan du få nogle af pengene tilbage

Jeg er musiker, og jeg rejser meget, for det er som studiemusiker og til koncerter, at du i dag tjener dine penge. Det er ikke i pladesalget, der er mange penge i dag. Men det betyder, at jeg flyver en del, og det sker desværre tit, at flyene er forsinkede, aflyste eller overbookede, og da tid er penge, så jeg er lykkelig for, jeg for et par år siden opdagede, at jeg kunne få kompensation for de gange, hvor jeg oplevede en af de situationer. Der var en god ven, som anbefalede mig at bruge Skyhelp, for dem brugte han både privat og til hans to firmaer, og han var meget tilfreds med dem og den rigtig gode service, som de leverede.

Alt det, de kan

Jeg skyndte mig at undersøge deres service, og hvad der skulle til, og desværre ikke et sekund for sent, for da jeg en måned senere skulle til London, der var mit fly igen forsinket, og jeg måtte ty til det es, som jeg nu havde i ærmet. Jeg må indrømme, at de overraskede mig en del, for kun 24 timer senere lå der et svar om, at jeg kunne få kompensation, og pengene ville blive sat ind på min konto inden længe, minus det beløb, som de skulle have for at sikre, at det hele kørte smurt. Virkelig en positiv oplevelse, og jeg er glad for, at jeg brugte dem, som min ven anbefalede, for de havde styr på det hele. Det eneste, de skulle bruge, var den nødvendige dokumentation, og så er de klar til at sikre, at deres kunder får det, som de har krav på. De leverer på alle parametre en service, som er yderst professionel, og de tager ikke meget for det. Det er imponerende, at de kan levere så meget til den pris, men det er ikke noget, vi fattige kunstnere vil klage over.