Hold øje med DKKamera.dk!

… for de holder nemlig rigtig godt øje med dig, kan jeg afsløre ved erfaring på egen krop.

Og jeg tænker sådan set slet ikke på den der “Big Brother”-agtige måde, hvor vi lever i et overvågningssamfund, hvor snart sagt omgivelserne ved mere om en, end man selv gør

Jeg mener den form for overvågning, man selv ønsker sig og gør, at man føler sig tryg og kan sove roligt om natten.

Faktisk fik jeg ikke installeret god overvågning fra DKKamera.dk samme sted, som jeg overnatter, men min søvn er (som en bonus) stadig blevet bedre.

Det har noget at gøre med det firma, jeg oprettede for få år siden, og som nu er blevet så stort, at jeg har åbnet en butik i indre by.

Den slags medførte glæde og spænding, men desværre også en smule nervøsitet, og det relaterede sig til, at jeg kiggede rundt i den færdigopsatte, fysiske forretnings inventar og så en masse dyre ting.

De dyre ting var bare de varer, kunderne kan købe, og det udstyr, jeg har sat op til brug i butikken.

Jeg ønskede aldrig, at min butik skulle være sådan en, der lukkede helt ned med gitter for butiksvinduerne om natten, da jeg gerne ville have, at mine kunder på sin vis kunne “ose” lidt i butikken, selv når den var lukket, men dog bare udenfor og på afstand.

Derfor foreslog forsikrings-manden, at jeg som minimum installerede en form for video-overvågning, og efter en kort søgning på nettet faldt mit valg på DKKamera.dk, og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund.

De udstråler bare sådan en professionalisme og kendskab til deres produkter, så man tror, det er løgn. Men det klart bedste for mig som kunde hos dem var, at de havde god tid til at sætte sig ind i mine behov efter en overvågningsløsning.

Og jeg endte da også med den helt perfekte af slagsen fra dem.

De får min klareste anbefaling herfra!