Indret dit hjem påny

Vi kender vist alle det at være groet lidt fast i den indretning vores hjem nu en gang, har fået. Sofaen har altid stået i hjørnet, og det er de samme billeder, som har hængt på væggen i alle de år, du har boet i huset. Det kan være svært at se på ens hjem med friske øjne. Især hvis du har boet der i mange år. Men nogle gange kan det være forfriskende at rykke lidt rundt på tingene, så de får et ny plads og måske et nyt liv. Hvis du har svært ved at se mulighederne, kan nogle gange være en stor hjælp at få nogle andre udefra til at kigge på dit hjem. Det kan for eksempel være en indretningsekspert eller måske bare en kreativ veninde, som kan give sine bud på, hvordan hun ville indrette. 

Ta’ et rum ad gangen 

Rom blev ikke bygget på en dag. Derfor kan det være en god ide at tage et rum ad gangen, når du går i gang med at indrette dit hjem på ny. Grunden til at det ofte tager lang tid at komme i gang med at omrokere, er at mange tror, at de skal ud og købe møbler til et hele nyt hus. Det behøver man ikke. Det kan også være at ændre nogle små detaljer. Det kan for eksempel være at skifte de gamle trætte døre ud med nogle smart skydedøre eller hænge en flot plakat op sammen med de billeder, som du allerede har til at hænge. 

Selvom at du indretter et rum ad gangen, er det en god ide at tænke i hele løsninger, så der kommer en rød tråd igennem hele huset. Hvis du har messing håndtag på badeværelset, kan det derfor være en god ide at fortsætte det i køkkenet. Så kommer dit hjem ikke til at se rodet ud.