Inspiration til tomme vægge

Da jeg flyttede hjemmefra sidste sommer, var der naturligvis en hel del nye ting, som skulle købes. Selvom jeg i mange år har været fornuftig og sparet godt sammen samt ønsket mig en hel del flytte-hjemmefra-ting, så er det alligevel overraskende, hvor mange ting man skal ud at skaffe, når man flytter. Jeg havde godt styr på køkkenting som gryder og pander, knive, bestik og tallerkener, men havde ikke tænkt på at skaffe essentielle ting som salt- og peberkværn, grydelapper eller krus. Det samme gjaldt i soveværelset, hvor jeg ikke havde tænkt over at købe et natbord eller en natlampe, eller i stuen, hvor jeg naturligvis havde sofa, TV og sofabord, men ikke havde skænket det en tanke at købe lysestager, planter og andre pynteting. Især pynt er noget, som jeg personligt ikke kan undvære i min lejlighed. Jeg er udmærket klar over, at pynt ikke er noget, man har brug for på samme måde som man har brug for en seng, sofa eller et stuebord, men for mig er pynten i min lejlighed med til at give mig en følelse at tryghed og af at høre hjemme. Når man flytter, er det en stor omvæltning, og særligt det, at man skal føle sig hjemme et helt nyt sted kan være utrolig svært. Derfor var det vigtigt for mig at skaffe mig noget pynt, så lejligheden kom til at virke personlig og ikke alt for tom. Noget, som jeg især ikke havde tænkt over at skaffe, da jeg skulle flytte, var vægpynt i form af billeder og malerier. Mine vægge var utrolig tomme i starten, så jeg måtte hurtigt finde noget billigt, men genialt, vægpynt.

Jeg opdage bloggen dk-trykprint.dk, hvor man kan læse om blogs og få inspiration og ideer til, hvad man kan bruge billeder fra hjemmesiden Sumopix.com til. Hos Sumopix kan man nemlig købe fotoer på lærred, lyddæmpende billeder, verdenskort, fototapet og meget andet inden for vægpynt. Jeg havde aldrig tænkt over, at der var muligheder som verdenskort og fototapet når det gjaldt vægpynt, så blogsene var en stor inspirationskilde for mig. Jeg kunne læse om, hvorfor det var relevant at købe fototapet eller verdenskort til mine vægge, og jeg kunne læse om den fantastiske mulighed at fremstille mit eget billede på et lærred. Mine vægge er nu pyntet og er i den grad hverken tomme eller kedelige takket være den inspiration jeg fik fra blogsene. Jeg vil anbefale alle at gå ind og læse blogsene om produkterne fra Sumopix, da det er fantastisk inspiration.