Jeg kunne godt spise et eller andet

Det tror jeg langt de fleste af os tænker tit og ofte i løbet af en arbejdsdag, og det kan meget hurtigt blive usundt at slå til og følge de lyster, for det er sjældent, det er et stykke rugbrød, der ryger ned, når sulten sniger sig ind på dig. Noget der tydeligt ses på en arbejdsplads, men sikkert også derhjemme, hvor de fleste af os også er skyldige. Men ikke længere på mit arbejde, for jeg fik ført en rigtig god idé ud i livet. Nemlig en frugtordning, der kommer os alle sammen til gode, og som alle er blevet rigtig glade for.

Ja vi småspiser alle sammen lidt som tidligere, men der er rigtig stor forskel på, hvad vi spiste den gang, og så på hvad vi spiser nu. Den gang var det nemlig markant mere usundt end i dag. Æbler og bananer har erstattet chokolade og andet usundt, og det har medført mere glade medarbejdere. Noget, jeg ikke troede muligt. Men jo, det har en større effekt, end man skulle tro. Bare ved at lave en aftale med http://www.frugtcompagniet.dk/. Jeg er ret imponeret over, at den bestilling, jeg gennemførte, havde den effekt. Nu er der ikke kun kø ved kaffemaskinen, men også ved frugtkurven.

De mange muligheder

Det interessante er, at det er så lidt, som har så stor en effekt. Noget, der samtidig gør alle medarbejdere til de lykkeligste, der findes. Ja vi kunne se det på vores APV, hvor ordningen blev fremhævet som noget rigtig positivt blandt rigtig mange medarbejdere. Der er andet, vi kan og skal arbejde med, men jeg er i hvert fald helt sikker på, at denne frugtordning skal bestå, for den er givende, og den er populær som intet andet. Og nu tror jeg, det er tid til et stykke frugt til mig igen.