Julefrokost til hele familien

Jeg har en ret stor familie, og det er generelt svært at finde en dag, hvor vi alle kan mødes og se hinanden. Derfor har vi altid en fast dag omkring jul, hvor vi mødes og spiser og hygger sammen. Folk kommer fra nær og fjern, og det er rigtig hyggeligt at se alle bare den ene gang om året. Men der kommer flere og flere familiemedlemmer til, og det er derfor rigtig hårdt arbejde med maden. Selv som sammenskudsgilde har det en tendens til at blive for meget. Så vi har besluttet os til at få maden leveret udefra i stedet. Det er lettere for alle, og det kan klares til en god pris. Alle spæder til, men værten står for det med at bestille til alle. I år var det så min tur til at lege vært og dermed til at finde en, der kunne levere til de mere end 30 mennesker, vi ville blive.

Catering er ikke så slemt

Det er dog lidt af en jungle ved første øjekast, men ved at kigge på anmeldelser af de forskellige, så kommer du hurtigt ind på ebuffet – som jeg gjorde. Jeg fik bestilt det, vi godt kan lide i vores familie, og det tog ikke lang tid at sikre det hele.

Derefter kunne jeg bare glæde mig sammen med alle de andre, og da dagen kom, og maden med, blev det en fornøjelse som forventet. Det var rigtig hyggeligt at se hinanden, maden var rigtig god, og der var en livlig snak. Det var faktisk så god mad, at det blev besluttet, at det er dette firma, der skal elvere til os fremover. For så er vi sikre på god mad og godt selskab hver eneste gang.

Friske råvarer og lækker tilberedning gå jo aldrig af mode, så det gør bestemt også den forskel.