Når arbejdet ligger langt væk

Mange arbejdspladser har ikke parkeringspladser til de ansatte, og det koster en formue at parkere i byerne. Desuden er der slet ikke pladser nok, så det er lettere for mig at tage toget. Der har jeg tid til at læse oveni, så jeg får brugt tiden lidt fornuftigt, nu en del af min fritid ryge ved transport. Det gør mig ikke spor, for jeg kan kombinere drømmehuset med drømmejobbet, og samtidig kan jeg få læst rigtig meget.

Alle spændingsromanerne og dem om kærlighed

Jeg har ikke en favorit, når det kommer til bøger. Det skal være en god forfatter, der forstår at fortælle en god historie, så er jeg klar. Derfor spænder mit bibliotek også meget bredt. Jeg læser nemlig det hele. Men jeg gider ikke slæbe bøgerne med frem og tilbage, så derfor er min kindle genial. Alle bøger samme sted på en tablet, der bare er nem at bruge.

Så kan jeg sidde behageligt og læse løs. Bare jeg husker at kigge op, så jeg ikke kommer for langt. Det er nemt at tabe tiden til en god bog. Bøgerne finder jeg alle hos https://politikenbooks.dk/, hvor udvalget er mere end bare tilpas. Masser af læsestof til de mange togture.

Prøv en kindle

Den er slet ikke så fjollet, som mange nok går og tror. Den er meget praktisk og fungerer i både modlys, og når der ikke er lys nok. Det er ret smart. Om sommeren bruger jeg den i haven hjemme, og ellers bruger jeg den indenfor, både når det er lyst og mørkt. Det er det smarteste indenfor læsning siden Gutenberg.

Udvalget er stort, så der er altid en god bog at læse. Alt det nye kommer til kindle, og flere og flere af de ældre findes her også. Nu behøver jeg ikke længere et større hus, så jeg kan få plads til mit eget bibliotek. Det behøver kun en skuffe.