Noget legetøj er bare bedre

Der er noget legetøj, der bare er bedre end andet. Det er det legetøj, som børnene bedst kan lide, det som de hele tiden bruger, og for mig er det også det legetøj, der bare holder. Det skal kunne tåle at blive brugt igen og igen, for børn kan godt være hårde ved deres ting.

Legetøj, der har en god funktion

Leg er mangen en ting, i hvert fald for mine børn. Men leg må også gerne være med til at udvikle børns evner og motorik. For mig er en gå cykel en rigtig god ting. De kan bevæge sig hurtigere end ved at gå, de bliver ikke trætte på samme måde, og vi kan komme hurtigere af sted og rundt i kvarteret.

Jeg valgte en fra https://farmorsoutlet.dk/maerker/krea, for KREA er e af de mærker, jeg har rigtig stor respekt for. Det er bare kram, og samtidig er det lavet på en måde, der bare passer perfekt til børn. Farverne er klare, og det har altid en god effekt. Her en blå gåcykel, der også kan justeres i højden, så de passer perfekt. Det er genialt, at der også er tænkt over de små detaljer i designet, så når han vokser, så gør cyklen det samme.

Plads til det kreative

Det er bare et mærke, hvor der er tænkt over det hele. Materialerne er helt i top og er skabt til børns brug. Men de er nemme at have med at gøre for os voksne også. De små justeringer er nemme, og denne cykel er ingen undtagelse.

Det er en glæde at se den lille fyr køre op og ned af fortovene, og han er rigtig god til at stoppe ved alle sideveje og kryds. Det giver samtidig en stolt forælder, der kan se, at det bliver nemt, når han bliver stor nok til en rigtig cykel.