Populært i generationer

Dansk design har været noget, som vi har været kendt for i over 100 år, og et af de meget populære smykkedesign, som har været en sikker salgssucces i mange årtier, er margueritsmykket.

Det er over 3 generationer nu, hvor margueritsmykket er en storsælger, og nu er min yngste datter også hoppet med på vognen. Hun ønsker sig et margueritsmykke med en sort læderrem, det er et marguerit armbånd, som hun gerne vil have, når hun består 10. klasse.

Hun skal have det, hun ønsker sig

Jeg ledte efter det i flere af forretninger i vores lokale center, men det var først, da min kone kom med en hjemmeside, som hun havde set datteren kigge på, der var gevinst.

Da jeg først havde navnet på armbåndet, gik jeg i gang med at finde der, hvor jeg kunne få det billigst, men jeg blev ved med at vende tilbage til den hjemmeside, min kone have vist mig, og vi tog en snak med deres kundeservice, for de var så meget biligere end de andre, at vi var i tvivl, om det nu også var i samme kvalitet, som det de andre forhandlede.

De sagde, at deres smykke kom med de samme garantier, og leverandørerne var de samme, så der er ingen grund til at købe armbåndet andre steder.

Sådan med servicen

Vi købte armbåndet, og allerede et minut senere fik vi bekræftelse på e-mail om, at købet var gået igennem, og nogle få arbejdsdage senere kom smykket frem. Meget imponerende i en tid, hvor det nogle gange tager 10 dage for et brev at komme over gaden.

Smykket kom med alle certifikater, og kvaliteten var helt i top, så det var en glad betaler og en meget mere glad datter, som kunne tage det på den aften, hvor vi fejrede hendes første eksamensbevis.

På alle parametre leverer de det bedste, jeg har været ude for, alt fra service til levering. Kvaliteten er helt i top, noget mange kunne lære noget af.