Så lykkedes det

Vi har et bryllupsbillede fra mine forældres bryllup, som vi gerne ville give dem smukt og forstørret til deres sølvbryllup. Forleden var vi til bilmesse, og der så vi, at der var nogen som havde billeder, som var kommet op på lærred, og det gjorde virkelig billederne fyldest. De var så flotte, at vi var nødt til at spørge, om vi kunne få navnet på firmaet, som havde forestået de smukke billeder, der var kommet på lærred.

Et gammelt billede på lærred

Vi tog en lang tur rundt på deres hjemmeside, og vi blev mere og mere begejstret. Derefter var vi nødt til at tage en lang snak med kundeservice, for det virkede næsten for godt til at være sandt med den lave pris, men efter vi havde snakket med dem, så var vi ikke længere i tvivl, og vi placerede en ordre på et billede på lærred til mine forældres sølvbryllup.

Vi gik og ventede i spænding, og allerede efter nogle uger fik vi besked om, at nu var billedet klar, og vi kunne hente det.

Slutresultatet var om muligt bedre, end vi havde turde håbe på, og prisen var næsten uhyggelig lav, men vi er ikke dem som klager over, at vi får noget billigere end forventet.

En god gave

Vi fik mine forældre ud af huset og bileddet op på væggen, og de blev lige så begejstret som os andre. De ville med det samme vide, hvor vi havde fået det lavet, for der er mange billeder af børnebørn, som de gerne ville have op på lærred og give som gave til os andre. Det er mange billeder, men som vi fortalte dem, så fik vi deres billede til en meget favorabel pris, i en super kvalitet og leveret lynhurtigt, og for at toppe det hele af, så fik vi en fremragende kundeservice.