Sikkerhed efter lukketid

Der er altid et leben på en arbejdsplads. Der er hele tiden nogen, der har ærinder på lageret, på gårdspladsen, på kontorerne og i de forskellige produktionshaller, så i løbet af dagtimerne er der rigtig godt styr på, hvem der kommer og går, og det sikrer, at der hele tiden er styr på alt det, der findes på vores lager. Det er stadig de færdige varer, vi skal leve af, og det betyder derfor alt for hele virksomheden. Men når det er fyraften og weekend, så er det hele egentlig bare låst inde, og jeg tænkte, om det egentlig var nok.

Jeg valgte videoovervågning som vores løsning

Det er de færreste, der har en vagtmand, der bare kan sidde på de tidspunkter, hvor alle andre har fri. Det kunne da være en luksus, men det er af den slags, jeg ikke er i nærheden af at have råd til. Der skulle andet til, og jeg besluttede mig til kameraer, der kunne klare overvågningen. Det ville give en god sikkerhed, for de skulle placeres tydeligt, og der skulle også skilte op, der kunne vise alle, at her var der reel overvågning af hele området. Det ville give mig sikkerhed for, at alt var i den skønneste orden hele tiden.

En løsning, jeg ikke har fortrudt

Jeg er så glad for den løsning. Jeg sparede endda penge ved selv at sætte det op. Det er de samme kameraer, du kan få alle andre steder, og helt den samme kvalitet, men prisen er bare en anden, fordi du klarer opsætningen selv. Det er slet ikke svært, så det kan ikke svare sig ikke at spare de penge på nogen måde. Desuden får du rigtig meget hjælp til at vælge de rigtige kameraer og endnu vigtigere, du får hjælp til, hvordan de skal placeres, så alt dækkes med så få kameraer som muligt.