Velsmagende buffet til fødselsdagen

I sidste uge holdte vi min 40-års fødselsdag, og det skulle selvfølgelig være stor fest, nu hvor jeg fyldte rund. Eftersom jeg er stor fan af mad og sætter pris på den gode kvalitet, når det kommer hertil, skulle jeg formå at finde er sted, der kunne servere mad, som levede op til mine krav. Det lykkedes mig heldigvis, og jeg fortryder ikke et eneste øjeblik, at det netop var dem, som jeg valgte. Stedet hedder Ebuffet.dk, og de laver buffeter, der passer til ethvert arrangement.

Rigeligt med mad

Inde på Ebuffet.dk er det muligt at vælge imellem deres mange forskellige buffeter, men er der ikke nogen af dem, der behager, er det også muligt at sammensætte sin egen. Jeg valgte at sammensætte min egen til min fødselsdag, da jeg på den måde kunne sikre mig, at der var noget, som alle kunne lide. Der var et stort udvalg af retter, og det var derfor let for mig at klare denne opgave.

Da maden blev serveret, var der ingen tvivl om, at der her var tale om kvalitet. Det hele var tilberedt som det skulle, og maden smagte af utrolig meget. Det var ikke kun mig, der var tilfreds med maden. Samtlige gæster komplimenterede maden, og flere af dem skulle også vide, hvordan maden var bestilt fra. Jeg var meget tilfreds, og det var mine gæster bestemt også. Du kan bestille mad ud af huset lige her fra Ebuffet.dk.

God service hele vejen igennem

Foruden den lækre mad sørgede de for at yde en god service hele vejen igennem. De var utrolig venlige, og de overholdt alle aftaler, der var blevet lavet imellem os. Maden kom til tiden, og den var endda også varm, da den ankom. Sidst men ikke mindst vil jeg også lige påpege, at priserne var meget overkommelige, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestille mad ud af huset herfra.